Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Kadın Kolları üyeleri kahvaltıda buluştu.

Derneğin Küçükbakkaköy Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinde düzenlenen yeni dönemin ilk kahvaltısına ATAMAD Başkanı Himmet Kaya da katıldı.

Kahvaltıda, Malatya’nın farklı bölgelerinden olan kadınların yaptığı yöresel lezzetler de büyük ilgi gördü.
Derneğin sık sık düzenlediği etkinliklerde bir araya gelerek tanışma olanağı bulan kadın kolları üyeleri arasındaki dostluk ve dayanışma da her geçen gün artıyor.

Kahvaltıda bir konuşma yapan ATAMAD Başkanı Himmet Kaya amaçlarının Malatyalılık kimliğini öne çıkararak üyeleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmek olduğunu belirterek “Ortak noktamız Malatyalılığımız. Gücümüzün de kaynağı… Kurulduğumuz günden itibaren yaptığımız çalışmalarla üyelerimizin bir araya gelmesini sağlamaya çalıştık. Derneğimizde sizin istekleriniz doğrultusunda kurslar düzenleyeceğiz. Kuracağızımız bir kitaplık ile de okuma günleri düzenleyeceğiz Hem sizler hem de çocuklarımız ve gençlerimiz de satranç oynayabilecek. Derneğimiz her an hizmetinizde olacak” dedi.

ATAMAD’ın Kadın ve Gençlik Kolları’ndan sorumlu başkan yardımcıları Eylem Özgün Doğan ve Emine Sıral da yaptıkları konuşmalarda önümüzdeki günlerde üyelerinin istekleri ve talepleri doğrultusunda düzenleyebilecekleri kurslar, eğitimler hakkında bilgi verdi.
Kahvaltının sonunda ATAMAD Kadın Kolları Üyesi ve ses sanatçısı Semra Aslan da söylediği türkülerle beğeni topladı.