Ataşehir Malatyalılar Derneği(ATAMAD), Anneler gününe özel düzenlediği geziyle 200 kadına Bolu’da bulunan Abant ve Gölcük’e götürerek doğa turu gerçekleştirdi.

Anneler gününe özel gerçekleştirilen gezide ATAMAD, üyelerini Abant Gölü’ne ve Gölcük Milli Parkı’na götürerek piknik yaptı. Abant’a gitmeden önce Bolu’da kahvaltı yapan katılımcılar ardında Gölcük Milli Parkı’na giderek doğayla buluştu.

ATAMAD Başkanı Himmet Kaya yaptığı konuşmasında,  “Öncelikle tüm annelerimizin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım. Kadınlar bizim her zaman baş tacımızdır. Ayrıca bu geziyi düzenlerken bize yardımlarını eksik etmeyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ ye de teşekkür ederim” dedi. Kadınlara tek tek gül veren Dernek Başkanı Kaya, örnek bir misafirperverlik gösterdi. Gölcük Milli Parkı’nın ardından Abant Gölü’ne giden kadınlar, mangalda yapılan sucuk ekmeği afiyetle yedi.

Muhteşem doğasıyla büyük beğeni toplayan Abant Gölü’nün gezilmesinin ardından grup İstanbul’a döndü.