ATAMAD ÜYELERİ YENİ YIL YEMEĞİNDE BULUŞTU

Ataşehir Malatyalılar Derneği üyeleri yeni yılı gecikmeli olarak karşıladı. Aralık ayı içersinde yapılması planlanan yeni yıl yemeği Ataşehir Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şemsettin Değer'in babasının vefatı nedeniyle ertelenmişti. ATAMAD'ın yeni yıl yemeğine aralarında Cumali Ünaldı'nın da olduğu 60 kişi katıldı. Yemekte Hıdır Göksu, İrfan Kiraz söyledikleri türkülerle geceye renk katarken; hep beraber türküler söylendi, halaylar çekildi. Daha önce yapılan hediye çekilişi nedeniyle de karşılıklı hediyeler verildi. Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkanı Himmet Kaya yemekte yaptığı konuşmada "Ertelenmiş yeni yıl yemeği nedeniyle bir araya geldik. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Sevdiklerinizle, dostlarınızla sağlık ve mutluluk dolu gelecek diliyorum. ATAMAD olarak birlikteliğimizin de devamını diliyorum" dedi. Cumali Ünaldı da konuşmasında Malatyalılık kültürü üzerinde durarak "Biz Malatyalılar birbirimizi çok seviyoruz. Bu durum da dünyanın aradığı bir şey" şeklinde konuştu Konuşmaların ardından her beraber türküler söyleyip, halay çeken Malatyalılar yeni yıla da güzel bir başlangıç yaptılar.